Data publicării:

Cleopatra Stratan se teme pentru părinții ei din Republica Moldova și vrea să îi aducă în România

Autor: Julia Pandi | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Cleopatra Stratan
Foto: Instagram Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan își face griji pentru toată familia ei, care se află în Republica Moldova.

Mai multe nume grele din lumea showbiz-ului românesc trec prin momente extrem de grele, de când Rusia a atacat Ucraina, pe data de 24 februarie 2022. Și Cleopatra Stratan trece prin momente de-a dreptul cumplite. De câteva zile, vedeta își face griji pentru toată familia ei, care se află în Republica Moldova, conform Spynews.

Cleopatra Stratan este cât se poate de îngrijorată pentru membrii familiei sale din Republica Moldova, iar aici vorbim despre părinții soției lui Edward Sanda și despre fratele acesteia.

Cleopatra Stratan, îngrijorată pentru familia ei

De asemenea, în Republica Moldova, situația este incertă, mai ales în condițiile în care este foarte aproape de zona de conflict dintre cele două țări, Ucraina și Rusia. Soția lui Edward Sanda vrea să se asigure că familia ei se află în afara oricărui pericol.

Pentru a ști că membrii familiei sale din Republica Moldova sunt în siguranță, Cleopatra Stratan s-a gândit să își aducă familia la ea, în București, acolo unde ea este stabilită cu actualul său partener de viață, Edward Sanda.

Așadar, părinții, dar și fratele Cleopatrei Stratan, s-ar putea muta pentru o perioadă bună de timp în Capitala României, alături de artistă și de soțul acesteia. Pe de altă parte, soțul artistei este de aceeași părere.

Negocieri între Ucraina și Rusia

Edward Sanda a mărturisit că nici măcar acum nu îi vine să creadă ceea ce se întâmplă, atunci când se uită la televizor sau citește presa. Artistul a afirmat că uneori are impresia că trăiește un film.

Discuțiile dintre delegațiile ucrainene și ruse din Belarus au început chiar înainte de ora 13.00. Delegația Ucrainei include mai mulți oficiali de rang înalt, dar nu și pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Ucraina a cerut „încetarea imediată a focului și retragerea trupelor ruse” înaintea întâlnirii. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut ca Ucraina să fie introdusă în Uniunea Europeană.

În acest sens, președintele Ucrainei a spus că a vorbit duminică cu președinții Portugaliei, Lituaniei, Franței și Poloniei, precum și cu prim-miniștrii Belgiei, Spaniei și Regatului Unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel