Claudiu Târziu (AUR), discurs la conferința Make Europe Great Again / video / live text
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a susținut un discurs, la conferința Make Europe Great Again (MEGA).

Principalele declarații:

- Cum ieşim din impas şi cum redăm măreţia Europei? Răspuns: întorcându-ne la normalitate.

- Europa trebuie să revină la o cultură a vieţii, să renunţe la cultura morţii care este tot mai pregnantă, mai ales prin emanaţiile ideologice ale Comisiei Europene care urmărește să transforme uciderea de copii nenăscuți într-un drept fundamental european, care prevede constrângeri și obligații pentru medici și pentru toți cei care apără viața. O cultură a morții care să banalizeze sinuciderea asistată.

- Europa trebuie să pună pe cel mai înalt piedestal viața, cu toate formele ei frumoase de împlinire, cum este constituirea de familii naturale - uniunea dintre un bărbat și o femeie, născuți bărbat și femeie, pentru a procrea. La fel cum este nașterea de prunci și buna lor educație.

- Grija pentru bătrâni, ca aceștia să aibă un apus al existenței lipsit de durere și plin de bucurie.

- Europa trebuie să apere vechea sa civilizaţie care s-a fondat pe filozofia greacă, dreptul roman şi credinţa creştină. Această civilizaţie este în primejdie din cauza migraţiei. Politicile europene au încurajat migraţiile masive.

- Europa trebuie să acorde importanța cuvenită dezideratului pentru care s-a constituit UE - pace prin prosperitate. Green Deal este calea sigură pentru distrugerea unei părţi dintre statele UE

- Să se detașeze de ideologia neo-marxistă și de mentalitatea totalitară care domină la Bruxelles.

_____________________________________________________________

Conferința „Make Europe Great Again (MEGA)” are loc în weekendul 27-28 aprilie, la Palatul Parlamentului, și este organizată de Institutul Conservator 'Mihai Eminescu', o organizație condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu.

Discuțiile se vor axa pe teme actuale de interes geopolitic, oferind în același timp o perspectivă cu privire la direcția în care Europa și lumea se îndreaptă în condițiile actuale.

La acest eveniment participă personalități politice din România - George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR - și personalități internaționale marcante - Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement.

Evenimentul începe sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 14:00, și va continua duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45.

DCNews va transmite în format video și Live text declarațiile lui Claudiu Târziu, începând cu ora 15:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel