Claudiu Pândaru a demisionat de la conducerea Mediafax Grup. Primele declarații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Jurnalistul Claudiu Pândaru a luat o decizie neașteptată.

VEZI ȘI: CTP explică demisia de la Gândul: Ce planuri are pentru viitor

Claudiu Pândaru, directorul editorial al companiei deținută de Adrian Sârbu, și-a dat demisia din această poziție. Este al treilea nume important care pleacă de la Mediafax, pe lângă Cristian Tudor Popescu (senior editor) și Florin Negruțiu (cel care era redactor-șef Gandul.info). 

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea șterge pe jos cu CTP și Negruțiu după plecarea de la Gândul

"Mi-am anunțat plecare miercurea trecută, din motive personale. Am încredere în brandurile și în oamenii de aici, alături de care am muncit atâția ani. Este o parte din viața mea", a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro.

Plecarea lui Claudiu Pândaru vine într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvență, iar compania se află în proces de restructurare. Săptămâna trecută, au plecat din companie Cristian Tudor Popescu și Florin Negruțiu.

VEZI ȘI: Emma Zeicescu face lumină după retragerea lui Ovidiu Marincea de la Realitatea TV

În actuala formulă a ziarului mai lucrează  doar trei redactori dintre cei care au pornit la drum în urmă cu 10 ani. În timp, o parte au fost determinați să plece după ce ziarul a fost cumpărat de Adrian Sârbu, iar ceilalți au ales să "migreze" către alte redacții sau instituții. Cert este că visul frumos care a animat circa o sută de oameni, pentru a scoate  pe piață un nou ziar în circa o lună de zile, s-a spulberat destul de repede.  

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, opinie despre Claudiu Pândaru, directorul editorial care a demisionat 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel