Claudiu Năsui a publicat pe Facebook sentința de condamnare la închisoare a tatălui său și a bunicii sale
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Claudiu Năsui
Sursă foto: Facebook Claudiu Năsui
Claudiu Năsui, ministrul Economiei, a publicat pe Facebook sentința de condamnare la închisoare a tatălui său și a bunicii sale.

"Iată sentințele de condamnare la închisoare de către securiști a tatălui meu și a bunicii mele.Una dintre cele mai mari ticăloșii spusă la adresa USR-PLUS, și a mea, de când am intrat în politică este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea. Nu este singura, dar cu siguranță este în top 3 de cele mai răspândite manipulări. A fost propagată în forță și sponsorizată cu bani mulți, iar asta fix în campanie.", a scris Claudiu Năsui într-o amplă postare de Facebook.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a amintit și despre proiectul de lege privind registrul lucrătorilor Securității și legăturilor de rudenie ale persoanelor care ocupă demnități sau funcții publice cu aceștia.

"Minciunile la adresa familiei mele au ajuns prea departe. De aceea am depus la senat un proiect de lege prin care să facem un registru cu toți securiștii din decembrie 1989.Hai să vedem toți securiștii. Absolut toți care, apropo, primesc și pensie specială acum pentru marile servicii aduse statului. Și nu doar atât. Hai să vedem toate rudele de până la gradul 3 ale securiștilor care sunt acum în politică (parlamentari, primari, funcții alese, etc.).Măcar la 31 de ani de la revoluție, să aflăm și noi cine au fost securiștii și cine le sunt rudele care dominat politica timp de atâția ani.", a precizat Claudiu Năsui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel