Urmărește emisiunea live
Data actualizării:
Data publicării:

CLĂTITE de POST cu apă minerală. Ies PUFOASE și aromate după această REȚETĂ

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă ții post în această perioadă, rețeta de clătite pe care ți-o prezentăm astăzi se va numără printre deserturile tale preferate.

Ingrediente pentru clătitele de post 

- 250 g făină
- 200 ml apă minerală
- 3 linguri ulei
- un plic zahăr vanilinat
- un praf sare
- o lingură zahăr
- ulei pentru prăjit
- gem, după gust

Cum se prepară clătitele de post

Într-un castron se pun făina, sarea, zahărul, zahărul vanilinat şi se amestecă, potrivit retetepractice.ro. Se toarnă uleiul, se amestecă şi apoi se toarnă apă minerală în timp ce se amestecă. Trebuie să se obţină un aluat potrivit de gros care să curgă. Se lasă la frigider 30 de minute. Se unge tigaia cu ulei, se coc toate clătitele şi apoi se umplu cu gem.

Vezi și: Pâine cu bere, fără frământare. Rețeta specială și ușoară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel