Clasamentul WTA după Wimbledon. Câte locuri a urcat Simona Halep
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 iul 2022, 15:36
WhatsApp
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
WTA a actualizat clasamentul, după încheierea turneului de la Wimbledon.

Emma Răducanu, deși a făcut doar un tur doi la Londra, a urcat o poziție și a intrat în premieră în Top 10.

Top 10 WTA după Wimbledon:

1. Iga Swiatek - 8336 de puncte
2. Anett Kontaveit (+1) - 4326 de puncte
3. Maria Sakkari (+2) - 4190 de puncte
4. Paula Badosa - 4030 de puncte
5. Ons Jabeur (-3) - 4010 puncte
6. Aryba Sabalenka - 3267 de puncte
7. Danielle Collins (+1) - 3131 de puncte
8. Jessica Pegula (+1) - 3087 de puncte
9. Garbine Muguruza (+1) - 2886 de puncte
10. Emma Răducanu (+1) - 2717 puncte

Simona Halep, în schimb, semifinalistă la Wimbledon, a urcat două poziții, până pe locul 16. Simona Halep rămâne cel mai bine clasată jucătoare din România în clasamentul WTA.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?