România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 21 oct, 21:42
Răsturnare de situație în dosarul CEDO al Cameliei Bogdan. Mugur Ciuvică demontează un FAKE
Mugur Ciuvică a explicat, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, ce a obţinut, de fapt, judecătoarea Camelia Bogdan la CEDO, în procesul împotriva României. 

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenţia că o bună parte din presă a notat că CEDO a dat un verdict favorabil Cameliei Bogdan. Mugur Ciuvică a explicat, de fapt, care a fost situația reală, în ciuda felului în care a fost transmis de o parte a presei. 

"Este fals. E o vrăjeală de 2 bani. Dimpotrivă. CEDO a statuat faptul că Camelia Bogdan a fost în stare de incompatibilitate, că merită sancţiunea de la CSM şi a instanţelor din România. CEDO a spus că Camelia Bogdan a fost vinovată şi îşi merită pedeapsa. Aceeaşi Curte a spus, însă, că în legislaţia din România nu este prevăzută posiblitatea ca cel care este exclus din magistratură, în perioada în care este suspendat din magistratură până la decizia finală, să poată contesta suspendarea în instanţă. O chestie de doi bani, fără nicio legătură. CEDO a spus că Camelia Bogdan a fost pedepsită corect!

A fost ceva similar cu cazul Kovesi, pentru că nici acolo CEDO nu a spus că Kovesi nu trebuia schimbată din funcţie. Ci a spus că legea din România trebuia să prevadă posibilitatea ca Kovesi să atace în instanţă decretul prezidenţial de revocare. Atât!", a declarat Mugur Ciuvică în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro