Ciuvică, întrebat dacă-l va vota pe Grindeanu la prezidențiale 2024: O glumă proastă! Nici PSD-ul, în forma asta de moluscă, nu cred că o să-l pună
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mugur Ciuvică a spus dacă îl va vota pe Sorin Grindeanu la președinția României.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică dacă l-ar vota pe Sorin Grindeanu pentru funcția de președinte al României:

„Nu știu, dumneavoastră mai îndemnați-l, mai încurajați-l pe domnul Grindeanu să să se apuce de treabă“, a spus Mugur Ciuvică.

„Domn'le, cică e senzațional omu'. Cică face o treabă extraordinară. A dat afară niște firme românești, una dintre ele chiar respectabilă, din toate contractele, și mai are un om, nu-i spune „Mitralieră“, ci îi spune Pistol. Nu e poreclă, așa îl cheamă, șef la CNAIR. Niște oameni minunați, Grindeanu face minuni. Iată, alt potențial candidat la președinție. Cică vrea să fie. L-ați vota pe Grindeanu?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Eu n-aș vota pe nimeni, dar Grindeanu e o glumă proastă“, a spus Mugur Ciuvică.

„Cum adică e o glumă proastă?“, a insistat Bogdan Chirieac.

„E o glumă proastă! Nici PSD-ul în forma asta de moluscă nu cred că o să-l pună pe Grindeanu drept candidat“, a spus Ciuvică.

„Deci, PSD-ul e în formă de moluscă?“, a adăugat Bogdan Chirieac.

„Da! Ca și PNL-ul!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Acum, depinde de moluscă, pentru că poate fi una simpatică, uneori gustoasă, depinde cum o gătești“, a spus Chirieac.

„Moluscă e și ăsta a lu' Cioloș, dar e mai stridie așa, cum vă place dumneavoastră“, a spus, ironic, Mugur Ciuvică, moment în care Bogdan Chirieac s-a amuzat.

,

Schimbarea sistemului de impozitare. Ciuvică: Nu vor să facă așa ceva! Sunt convins că au traume de la Dragnea

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au discutat despre schimbarea sistemului de impozitare:

„Guvernul României vrea să schimbe taxele și impozitele (...). Acum vor să facă o prostie mare, cu schimbarea sistemului de impozitare“, a spus Bogdan Chirieac.

„Nu vor să facă!“, a completat Mugur Ciuvică.

„Nu vor să facă prostia?“, a insistat Bogdan Chirieac.

„Nu, e doar vrăjeală. Asta chiar e enervant, așa că...Eu, de la Tăriceanu încoace, de când a ieșit el, nu am cu cine să votez, nu țin cu cineva, dar ăștia își bat joc de electoratul lor, de oamenii care îi votează. PSD-iștii vin cu chestia aia: O să-i impozităm pe bogați ca să le dăm săracilor. Electoratul PSD asta vrea să audă, dar ei știu că nu vor face chestia asta, ci doar vorbesc despre asta. PNL-iștii vin pe invers, cu electoratul lor, noi suntem cu întreprinzătorii...întreprindeți pe dracu'. Vine și USR-ul cu ale lor pe partea cealaltă.

Ei, practic, își prostesc propriile electorate, pentru că nu o să se întâmple nimic cu codul fiscal“, a spus Mugur Ciuvică.

„Să vă audă Dumnezeu! La cât îi văd de așarnați...“, a adăugat Bogdan Chirieac (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel