Ciuvică, intervenție: E Miercurea Albă! A spus dl. Iohannis că totul e bine
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 04 aug 2021, 12:32
WhatsApp
Ciuvică, intervenție: E Miercurea Albă! A spus dl. Iohannis că totul e bine
Mugur Ciuvică a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă.

Mugur Ciuvică a reacționat în mod ironic după ce Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la Parcul Natural Comana. Președintele a vorbit despre mai multe subiecte de interes, prezentând situația din țară într-o lumină pozitivă. "Cred că totuși este Miercurea Albă pentru că apărut domnul Iohannis și a zis că totul e bine", a reacționat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

"Astăzi în mod special cred că totuși este Miercurea Albă pentru că apărut domnul Iohannis și a zis că totul e bine. Mici chestii de rezolvat, de ajustat, dar e foarte bine. A zis că e ok, în general totul e ok. A zis că nu sunt probleme, că nu intervine statul paralel în lupta PNL. Că s-ar fi sesizat el dacă s-ar fi întâmplat asta. A zis însă un lucru. A zis cu PNRR-ul ăsta și din ce a zis înțeleg că este mai rău decât bănuiți dumneavoastră că este. Cam așa a zis domnul Iohannis: "Sigur că nu se va aproba tot PNRR-ul". Nici nu se așteptau să fie aprobat tot PNRR-ul. Vor mai fi scoase niște proiecte, dar e clar că chestia este groasă rău dacă a menționat-o el, fără să fi fost special întrebat despre asta. A zis că problema va fi că ce se aprobă până la urmă, că ideea este că PNRR-ul a fost trimis acolo cu o grămadă de proiecte. Ei vor da afară unele din ele, zicea domnul Iohannis. Eu presupun că vor da multe afară pentru că sunt proaste, dar vor păstra ceva.", a declarat Mugur Ciuvică.

VEZI ȘI: Iohannis: Nu tot ce e în PNRR va fi realizat. Am știut de la început că nu e perfect

G Ad:

Ce a spus, printre altele, președintele Klaus Iohannis: 

- ”Privesc totul ca pe o campanie politică. Anumite accente sunt mai stridente. Așa se desfășoară o campanie electorală, cu acuzații la adresa competitorului. Trebuie să privim lucrurile destul de relaxat și natural. Guvernarea nu a suferit din motiv de campanie PNL. Se vede că țara merge bine înainte, economia crește, pandemia este sub control. Sunt protejate zonele naturale. Dar evident că cei care sunt în campanie, și este o poziție importantă pentru care se luptă, sigur că au exact comportamentul de politician în campanie electorală”. 

- "Eu nu am astfel de semnale şi pot să vă spun că pun astfel de declaraţii pe seama ascuţirii luptei de tip campanie electorală. Vă dați seama că dacă aş fi avut semnale că există aşa ceva aş fi intervenit de mult. Nu! Lupta este o luptă internă pentru voturi, în PNL şi o competiţie politică întotdeauna îi face pe cei implicaţi să caute explicații senzaționale şi cam aşa putem să interpretăm. Mai mult nu este”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro