Ciuvică, faza zilei la DC News TV, ”exact când trebuia să zică un cuvânt bun despre PSD”. Chirieac: Ne-a părăsit / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac, la final de an, au făcut o analiză a scenei politice din România. La un moment dat, însă, în cadrul emisiunii de la DC News TV s-a întâmplat un lucru neașteptat.

După ce Mugur Ciuvică a spus că, în opinia sa, evenimentul politic al anului 2021 a fost „scoaterea” USR de la guvernare, Bogdan Chirieac i-a adresat următoarea întrebare: „Atenție, este o întrebare capcană. Aveți un cuvânt bun legat de PSD în acest moment?”

„Domnule Chirieac, nu că aș vrea să... nu că m-am obișnuit așa... sau că vreau să vă dezamăgesc... dar... nu prea am, sincer să fiu, pentru că nu prea au făcut nimic. Nu e rău că nu au făcut nimic, dar lucrurile...”, a spus Mugur Ciuvică, moment în care intervenția sa s-a oprit subit.

„Mugur Ciuvică ne-a părăsit!”, a intervenit Bogdan Chirieac, adăugând: „Exact când am întrebat despre PSD, să ne spună un cuvânt bun despre PSD, s-a tăiat legătura online cu domnul Ciuvică. Încercați măcar pe telefon să-l contactați. Am mare nevoie de domnia sa, altfel va spune că e mâna USR”, a spus Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de la DCNewsTV. 

Iată, în cele ce urmează, continuarea dialogului dintre cei doi:

Bogdan Chirieac: Sunteți pe telefon, acum, domnule Ciuvică?

Mugur Ciuvică: Da, sigur că momentul era cum spuneți dumneavoastră... Însă m-a sunat cineva. Sunt plecat din București. Sunau trei telefoane în același timp, am încercat să le scot, dar v-am scos și pe dumneavoastră.

Bogdan Chirieac: M-am liniștit, să continuăm. Eram la un cuvânt bun despre PSD. De ce spuneam că este o întrebare capcană, pentru că, dacă spuneați un cuvânt bun despre PSD, îl treceam evenimentul anului în cazul lui Mugur Ciuvică.

Mugur Ciuvică: Nu am un cuvânt bun, dar nici rău. Sunt curios ce vor face cu guvernarea. (...) Cuvântul bun ar fi că e posibil să facă două, trei chestii în plus față de ce ar fi făcut celelalte două guverne.

Întregul moment de la min 37:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel