Ciuvică: Este miezul inteligenței mondiale în România, n-am pomenit așa ceva! Ar trebui să vorbească la televiziuni planetare / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Ciuvică i-a criticat pe oamenii care își dau cu părerea despre orice.

A clipit Joe Biden? Vine cineva din România și, într-un podcast, îți explică de ce a clipit Biden, eventual să afle americanii de la noi. A dat Vladimir Putin din cap? Deja noi, în România, avem o explicație pe care nici măcar Vladimir Putin nu o știe. Și tot așa.

„Eu mă uit mai puțin la podcasturi, dar am observat că, în România, este miezul inteligenței mondiale, n-am pomenit așa ceva! Există câteva persoane, deși cred că sunt mai multe, care știu tot ce se întâmplă pe lumea aceasta. De exemplu, să zicem că a clipit Joe Biden. Deja vezi oameni care îți explică de ce a clipit Biden. Apoi a zis Putin ceva și vin ei și îți motivează chestiuni planetare.

A murit Regina. Îți explică de ce. A înviat Regina. Îți explică de ce. Atâta inteligență se irosește în România... Oamenii aceștia ar trebui să vorbească la televiziuni planetare. Să ai explicații pentru tot ce se întâmplă pe acest pământ... să știi ce este în spatele deciziilor... Foarte multă inteligență irosită în spațiul online românesc... Ei ar trebui să se exprime mondial și să ne spună, de exemplu, de ce a strănutat chinezul. Să afle chinezii de la noi de ce a strănutat chinezul X. Ei țin informațiile acestea extraordinare doar așa pentru noi... în România... Cunoașterea trebuie globalizată”, a zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV în emisiunea „Miercurea Neagră”.

Vezi mai multe declarații în videoul de mai jos:

VEZI ȘI: Mugur Ciuvică: Elon Musk n-a mai venit în România pentru că l-a speriat Bogdan Chirieac

Mugur Ciuvică a venit cu o ipoteză despre Elon Musk și „venirea” în România.

Ironic, ca de obicei, Mugur Ciuvică a spus că Bogdan Chirieac, printre alții, l-a pus pe fugă pe Elon Musk.

„Eu cred că l-ați gonit dumneavoastră. Vă spun eu de ce nu a venit. Omul ar fi venit la noi la un șpriț, dar a văzut ce ați declarat dumneavoastră și ce au mai zis alții prin presă. Elon Musk avea avionul pregătit și a aflat că ați zis așa: dacă vine Elon Musk, să-l prindă Klaus Iohannis și să ia vreo două fabrici de la el, să nu vină degeaba în România, să ne crească și nouă PIB dacă tot vine.Când a auzit Elon Musk că este unul în România care, dacă îl prinde, îi ia fabricile și le mută în România, nu a mai vrut să vină”, a spus Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV, în emisiunea „Miercurea Neagră”.

„Eu l-am pus pe fugă pe Elon Musk?”, a întrebat, amuzat, Bogdan Chirieac.

„Dumneavoastră și alți doi comentatori, da. Practic l-ați blocat. Elon Musk v-a luat în serios și a crezut că imediat ce ajunge în România, îi apare Iohannis și îi ia fabricile pentru a le muta în România”, a răspuns Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel