Data actualizării:
Data publicării:

Ciuvică: Cîțu, poziție absolut ridicolă! Ridicolul UCIDE. E peste ce-și putea imagina cel mai mare dușman

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Mugur Ciuvică l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru situația în care se află.

"Cu toată modestia, vă zic, dacă vreţi să vorbiţi despre PNL, vorbiţi despre PNL. Este neimportant PNL. Importantă este guvernarea pentru noi. În cazul ăsta, guvernarea face prostiile. Problema este că, în momentul ăsta, Cîțu rămâne prim-ministru. Domnul ăsta, în funcţia de prim-ministru, este pericol public din toate punctele de vedere. După ce că a fost cel mai prost prim-ministru, va fi şi cel mai slab, fără nicio susţinere reală. Ăia o fac dintr-o şmecherie cinică spre mizerabilă. Ambii parteneri, şi UDMR, şi USR, aţi văzut... "Nu e treaba noastră, nu ne băgăm". Sigur, lor le convine să aibă o chestie mucilaginoasă acolo prim-ministru, un om care nu va putea să le zică niciodată "nu" sau nu va putea să nu le facă lucrurile pe care le cer.

"Oricând poţi să râzi de el"

Problema este că omul este extraordinar de slab. Oricând poţi să râzi de el. Poate să râdă Barna. Vă daţi seama în ce poziţie trebuie să fii să poată să râdă Barna de tine? Sau Cioloș să vină să râdă de el. Să vină să zică: "Aş vrea ceva la Justiţie" şi ăsta să îi spună: "Penalule, vino cu etilotestul, dacă vrei să stăm de vorbă". Omul este într-o poziţie absolut ridicolă şi ridicolul ucide în viaţa de zi cu zi, nu mai vorbesc de politica asta la nivel înalt. Este peste ce îşi putea imagina cel mai mare duşman al lui Cîțu ce i s-a întâmplat acum. Este o bătaie de joc şi la adresa noastră, a cetățenilor noştri. Domnule, cum să te guverneze aşa ceva? Cu ochii injectaţi, alunecoşi, care a furat 7000 de dolari de la bancă şi nu i-a mai dat înapoi, a fugit cu ei în România?", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV.

După ce s-a descoperit că a făcut două zile de închisoare în SUA, fiind prins băut la volan, un nou dosar a intrat în atenția presei. La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Vezi și: Al doilea dosar al lui Florin Cîţu, în SUA

Cîţu a spus ce a băut în SUA: Nu pot să duc 7-8 beri

Emisiunea completă, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel