Ciuvică, ”CEVA de BINE” despre PSD. Chirieac l-a APLAUDAT: Profesorul e chiar atent!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captura Video
Captura Video
Analistul politic Bogdan Chirieac a aplaudat la Miercurea Neagră, după ce Mugur Ciuvică a avut "ceva de bine" de spus despre PSD. 

"Domnule Ciuvică, ceva de bine despre actuala conducere a PSD?, a întrebat Bogdan Chirieac. 

"Da!", a venit răspunsul scurt al lui Mugur Ciuvică, moment în care Bogdan Chirieac a aplaudat. 

"V-a zis Ciolacu ieri sau alaltăieri că va schimba Constituţia. Şi cum se schimbă? Nu ştiu, că nu s-a vorbit despre asta, dar trebuie schimbată. Asta a spus!", a punctat Mugur Ciuvică. 

"Deci vedeţi, e atent, profesorul Ciuvică e atent!", a replicat Bogdan Chirieac. 

"Deci domnul CIolacu vrea să schimbe Constituţia fără să ştie cum o schimbă. Dar important e că vrea să o schimbe!", a mai spus Mugur Ciuvică. 

"Deci eu am înţeles că se schimbă, dar am înţeles că domnul Iohannis va fi ales de Parlament preşedinte în 2024", a mai adăugat Chirieac. 

"Dar ce vă spun eu acum e exact, nu am înflorit deloc. A ieşit ieri sau alaltăieri domnul Ciolacu la presă şi le-a zis: Trebuie să ne axăm pe schimbarea Constituţiei, că avem majoritate parlamentară. Ziariştii miraţi, ei erau cu inflaţia, cu astea. Şi au întrebat cum se schimbă. Iar omul a răspuns: Nu ştiu, că nu ne-am gândit. Dar trebuie să o schimbăm. Că avem majoritate. Bun!", a concluzionat Mugur Ciuvică. 

Dănileţ s-a vrut la CCR! Chirieac: Excepţional! L-au dat afară ai lui, magistrații, dar e bun la CCR!/ Tache: Îmi pare rău să vă dezamăgesc...

Bogdan Chirieac a taxat ironic nominalizarea celor de la USR, după ce Mugur Ciuvică a afirmat că partidul condus interimar de Cătălin Drulă este "cel mai legat de justiţie". 

Mugur Ciuvică: Cei mai legaţi de justiţie sunt useriştii în momentul de faţă. Păi pe cine a pus USR la CCR? 

Bogdan Chirieac: Pe un om excepţional, Cristian Dănileţ. 

Mugur Ciuvică: Da, iată...

Bogdan Chirieac: Deci aici e o chestiune... Omul a fost dat afară din magistratură, ai lui l-au dat afară, magistraţii. Nu mai e bun pentru magistratură, dar e bun pentru CCR. Un om excepţional. Să te dea afară din magistratură pentru că ai coloană vertebrală, că de asta l-au dat, nu de altele... 

Mugur Ciuvică: Flexibilă...

Bogdan Chirieac: ... L-au propus pentru onorabila Curte Constituţională. Faptul că sistemul l-a respins e foarte rău pentru România. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel