Ciuvică, către șeful Poliției: De ce simțiți nevoia să-l băgați pe medic la pușcărie?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, a fost întrebat de Mugur Ciuvică, în direct, la Antena 3, "de ce simte nevoia să-l bage la închisoare pe Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii".

"Eu l-am auzit pe doctorul Cristescu cerându-și scuze și față de polițiști, și față de public. (...) Dacă și-a cerut scuze, dacă lucrurile nu au fost atât de grave, dacă polițiștii din stradă au considerat că sunt suficiente cele două amenzi pe care i le-au dat individului, de ce simțiți dumneavoastră nevoia să-l băgați și la pușcărie? Nu vi se pare un pic exgerat din partea dumneavoastră?", a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

"Nu mă pot eu pronunța. Organul competent care se poate pronunța este procurorul și el poate stabili dacă există sau nu o vinovăție și apreciază cu privire la atitudinea persoanei în cauză pe tot parcursul cercetărilor și va dispune măsurile legale", a răspuns Bogdan Despescu.

[citeste si]

Amintim că Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii, a spus că le cere scuze celor doi agenți.

"Le cer scuze celor doi polițiști pe care i-am jignit. Regret că am provocat incidentul. Îmi pare foarte rău. Nu pot să vorbesc foarte mult pentru că sunt încă șocat. Dar repet un lucru: le cer scuze celor doi agenți pentru că i-am jignit. Nu vreau să mă mai gândesc. Poimâine mă duc la muncă. Nu știu cum s-a ajuns aici. (...) Nu știu de ce trebuia să fiu încătușat. Îmi cer scuze public", a zis doctorul la Antena 3.

Chestorul de poliție Nicu Dragoș, adjunct al directorului general al Poliției Capitalei, a spus că medicul care a fost amendat de polițiștii rutieri în noaptea de duminică spre luni în București a fost recalcitrant și a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel