Ciuvică: "Băsescu a tras «un pârț» în 2009. Acum mai trage unul"
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, a spus vineri seara că președintele Traian Băsescu a tras un "pârț" în 2009, iar acum mai trage unul, adăugând că "e refolosibil pârțul la Băsescu".

[caption id="attachment_328724" align="alignleft" width="310"] foto: antena3.ro[/caption]

Invitat în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, Mugur Ciuvică a vorbit în termeni proprii la adresa șefului statului. Când a venit vorba despre referendumul propus de Traian Băsescu, pentru reducerea numărului de parlamentari și trecerea la Legislativ unicameral, Ciuvică a spus:

"În 2009, Băsescu a tras un pârț. Acum a mai tras unul. E refolosibil pârțul la Băsescu, că de asta și numele".  Moderatorul Răzvan Dumitrescu l-a amenințat pe președintele Grupului de Investigații Politice că îi taie microfonul, luând o pauză publicitară.

La reluarea emisiunii, întrebat fiind ce se va întâmpla cu referendumul, Mugur Ciuvică și-a reluat ideile dinaintea pauzei.

"Cu un pârț se întâmplă ce se întâmplă de obicei. Se elimină în atmosferă și se dizolvă. E o prostie, o vrăjeală slabă a lui Băsescu. Nu o să iasă nimeni la vot să facă cvorum de 30%. Legat de referendum, domnul Băsescu s-o fi gândit că pârțul e totuși legal, și s-a gândit să mai tragă unul", a spus Ciuvică.

Moderatorul a intervenit din nou, îndemnând regia să-i taie microfonul: "Domnule Ciuvică, începe să miroasă urât deja", i-a transmis Răzvan Dumitrescu.

"Dar nu de la mine, de la domnul...", a venit replica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel