Ciuvică, amuzat: Ce ați făcut d-le Chirieac? Până și Drulă îi dă cu flit lui Kovesi
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Ciuvică s-a arătat amuzat de o intervenție a lui Cătălin Drulă asupra potențialului la alegerile prezidențiale. 

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a spus, despre USR, în emisiunea ”Miercurea Neagră” din această săptămână: ”Recunosc, am citit doar titlul și subtitlul, dar cred că e suficient. A dat ăsta al dvs. Drulă un interviu în care zicea că ar vrea ca el să candideze la președinție, nu Kovesi. Ce ați făcut dl. Chirieac? Până și Drulă îi dă cu flit lui Kovesi”. 

”Stați puțin, eu vă spun de 6 luni, Kovesi vrea să fie susținută de PNL, nu de USR” a prezicat Bogdan Chirieac. ”Bine” a spus Mugur Ciuvică. ”Cum bine, ziceți că da?” a insistat Bogdan Chirieac. ”Nici vorbă de așa ceva” a răspuns președintele GIP. ”Mai vorbim despre doamna Kovesi” a concluzionat analistul politic. 

Într-un interviu pentru Profit News Tv, Cătălin Drulă, liderul USR, a spus, despre o potențială candidatură a Laurei Codruța Kovesi la prezidențialele din 2024, susținută de USR, că ”În primul rând, cred că ar trebui să o întrebaţi sau să spună doamna Kovesi dacă îşi doreşte altă funcţie decât cea de procuror european. Eu văd atâta lume care vorbeşte în numele dumneaei”. El a spus că nu o cunoaște pe fosta șefă a DNA și că nu s-a întâlnit niciodată cu aceasta. ”Eu mă gândesc că poate cumva nu îşi doreşte o carieră politică, asta trebuie să lămurească dumneaei”, a continuat Cătălin Drulă. Dar, despre varianta în care Laura Codruța Kovesi ar putea fi un candidat viabil din afara partidului la prezidențiale, Cătălin Drulă a mai declarat: ”Orice soluţie este posibilă, în general, partidele încearcă să îşi găsească candidaţi şi soluţii interne, dar, la numite momente, poate fi o soluţie să ai şi un candidat extern”. 

Totuși, despre propria persoană, el a afirmat că ”Sunt evident un potential candidat la prezidenţiale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel