Ciutacu, scos la licitație. Unde vor merge banii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Victor Ciutacu, jurnalistul de la România TV, a fost scos la licitație.

De fapt, ar putea fi scos la licitație de Florin Chilian în cadrul unui eveniment de suflet unde se va cânta și se va dărui viață.

Concert caritabil

Vineri, 22 iunie, Victor Ciutacu și Florin Chilian vă dau întâlnire în Parcul Tineretului la Cafeneua Actorilor pentru un concert caritabil.

"Vineri 22 iunie, începând cu ora 21, ne întâlnim în Parcul Tineretului la Cafeneua Actorilor pentru un concert caritabil. Toate fondurile obtinuțe vor merge la un copil care are deja prea multe operații. Alături de Victor Ciutacu încerc să-l ajut pe Sebastian.

Eu am să cânt, iar pe Victor, dacă nu reușim altceva, îl scot la licitație pentru orice motiv. Recitator mi ți-l fac pe încăpățânatul ăsta cu inimă mare de ciutac.

Intrarea va fi 50 lei. Dacă veți dori, firește că puteți dona mai mult. O oră și jumătate, două ore din timpul dumneavoastră și 50 de lei pentru o viață. Vă rugăm să fiți alături de noi. Pentru rezerăari cafeneauaactorilor.ro 0724 147 432", a transmis Florin Chilian în descrierea evenimentului la care sunteți invitați.

Citiți mai multe despre acest caz aici ->> Ciutacu l-a dat de gol pe Becali. Numele său rămăsese confidențial până acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel