Ciutacu: O arde politic doctrinar de mama focului pe la televizor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu a vorbit despre cum se construiește capitalismul "cu toți bugetarii".

VEZI ȘI: Culisele interviului Victor Ciutacu-Victor Ponta. "Este primul și ultimul"

Realizatorul TV de la România TV a vorbit despre Klaus Iohannis, MRU și Cristi Diaconescu, acesta din urmă fiind singurul candidat despre care se știe  că intră în lupta pentru Cotroceni. 

"România o arde politic doctrinar de mama focului pe la televizor, dar și în politică e tot o țară invers. Spre exemplu, dintre toți autointitulații candidați "de dreapta" la președinție care s-au arătat până acum la numărătoare, numai Cătălin Predoiu are-n CV o experiență capitalistă (anterioară guvernării) în câmpul muncii. În rest, alde Klaus Iohannis, MRU și Cristi Diaconescu (dacă nu s-o retrage strategic și slugarnic în favoarea fostei avocate de revendicări, actuală antreprenoare agricolă, Elena Udrea) habar n-au cum e să nu fii bugetar, dar își declamă patetic și neconvingător apartenența la grupul ălora care produc taxe, deși ei le cheltuie.

Singura lor legătură cu dreapta e situația materială nefiresc de umflată pentru niște pereni salariați la stat. După criteriile politologice, ăl mai de dreapta din tot șirul e tot domnu' Dan, doar că, dincolo de avere și de angajații pe care i-a avut, omu' încă nu s-a lămurit ce curent doctrinar îl încape și, pe deasupra, stă cam rău cu plata dărilor către stat", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel