Ciutacu, întrebări fulger pentru Olguța Vasilescu după un articol DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
DC News a prezentat în exclusivitate stenogramele din ședința CEx a PSD înainte de propunerea unui ministru. Astfel, Codrin Ștefănescu i-a solicitat lui Mihai Tudose să ”jure” că nu e ”acoperit”. Ulterior, Tudose și-a făcut semnul crucii și a negat faptul că ar avea o dublă comandă.

Prezentă în studioul României TV, Olguța Vasilescu a răspuns la două ”întrebări fulger” puse de Victor Ciutacu, pentru confirmarea informațiilor prezentate de DC News din cadrul ședinței CEx PSD.

”Victor Ciutacu: Vreau să vă întreb două lucruri, după ce am citit azi pe DC News. L-a pus Codrin Ștefănescu pe Mihai Tudose să se jure că nu e securist?

Olguța Vasilescu: Da. L-a întrebat, da. Și eu am spus că are obligația să raspundă întrebărilor și să clarifice cât mai rapid situația. O să ne convingem dacă e, dar eu cred că nu este. Și vă spune un om care nu iubește Sistemul. 

Victor Ciutacu: Am văzut că circula o teorie potrivit căreia este un aranjament, iar fidelii domnului Bădălău vor vota împotriva domnului Tudose și va fi numită apoi doamna Carmen Dan în funcția de premier?

Olguța Vasilescu: Nu. Fiecare organizație a avut o opțiune, au fost nominalizați mai mulți candidați pentru funcția de premier. Dar nu vor vota în niciun caz împotriva PSD. Nu este dizidență, e democrație în partid”, i-a răspuns Olguța Vasilescu jurnalistului Victor Ciutacu la România TV.

Puteți citi AICI detalii ale întâlnirii de duminică dintre Liviu Dragnea și Klaus Iohannis despre care DC News a scris în exclusivitate, în urma căruia s-a decis numele noului premier al României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel