Urmărește emisiunea live
Ciutacu îi ia la rând pe Chirilă, Pellea, Şora: Nimeni nu aminteşte!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Victor Ciutacu a lansat o întrebare cheie despre liderii de opinie #rezist. 

„Vreau să vă prezint ceva năucitor. S-au făcut cinci ani de la Colectiv. La Colectiv au murit 64 de oameni, ulterior s-au făcut 65. (...) Între timp, în Ţara Românească au murit zece oameni care s-au dat pe mâna statului, care s-au internat în spital, nu că le-a plăcut lor, nu s-au dus de plăcere nici la Matei Balş, nici în alte unităţi spitaliceşti. S-au internat să-i vindece statul. Zece oameni au murit arşi de vii. Acum cinci ani era o adevărată cântare a jalei, pe bună dreptate, cu pozele celor care decedaseră, cu mesaje de susţinere, cu manifestaţii de protest şi cu un guvern care a plecat prin demisia domnului Ponta.

Astăzi, nici acum nu ştim – dar avem informaţii cu privire la un ordin concret dat din Ministerul Sănătăţii – identitatea victimelor. Nimeni nu plânge, din toţi jelitorii de profesie de data trecută care între timp şi-au şi dat arama politică pe faţă. Nimeni nu aminteşte. Morţii ăia zece nu există pentru nemernicii ăştia de propagandişti. Şi o să vă dau nişte exemple concrete cu nume, cu prenume. Să vedeţi cum reacţionează nişte oameni care în urmă cu cinci oameni îşi smulgeau, pe bună dreptate, hainele de pe ei. Hai să ne uităm astăzi: Oana Pellea, Tudor Chirilă, Mihai Şora, Horia-Roman Patapievici, Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu. Nu există un rând scris de oamenii ăştia. Ăia zece morţi nu există”, a declarat, marţi seara, Victor Ciutacu, în direct la România TV.

„Unii dintre ei, şi vă dau exemplul actorului Marius Manole, s-au arătat indignaţi de intenţia autorităţilor de a deschide teatrele. Oamenii ăştia din ce trăiesc? Întreb şi eu... cu teatrele închise” a mai spus, în altă ordine de idei, jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel