Data actualizării:
Data publicării:

Ciutacu, după FCSB-LASK Linz: A fost nevoie să transmită România TV meciul ca să se califice voinicii latifundiarului

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
FCSB s-a calificat dramatic în faza principală a Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia austriacă LASK Linz cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă a play-off-ului. 

VEZI ȘI: FCSB a câștigat cu 1-0 împotriva echipei LASK Linz în returul play-off-ului Europa League, asigurându-și calificarea în faza grupelor

Partida a fost transmisă în direct de România TV, ceea ce a generat reacții aprinse pe rețelele de socializare. Jurnalistul Victor Ciutacu a postat un mesaj ironic pe Facebook: 

„A fost nevoie sa transmita Romania TV meciul ca să se califice voinicii latifundiarului. Va rugam sa ne scuzati, da’ noi nu pariem, ci facem treaba. Va pupa Serghei”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

FCSB s-a calificat dramatic în faza principală a Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia austriacă LASK Linz cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă a play-off-ului.

După 1-1 la Linz, diferenţa a fost făcută de Darius Olaru (90+3). FCSB a început destul de bine jocul, dar apoi austriecii au avut o perioadă foarte bună, însă Ziereis (10) nu a nimerit poarta cu o lovitură de cap, iar Târnovanu (15) a respins şutul lui Taoui din afara careului. Campioana României s-a remarcat în finalul primei părţi, când Miculescu (43) a şutat din marginea careului, dar portarul Siebenhandl a respins salvator de sub transversală. Tănase (45) a şutat din careu la colţul scurt, dar Siebenhandl a apărat. LASK putea intra la pauză în avantaj, după o gafă a lui Lixandru (45+3), dar Ljubicic nu a ajuns la minge în faţa porţii, la centrarea lui Taoui. Oaspeţii au început mai bine partea secundă, dar Târnovanu a respins şutul trimis de Taoui la colţul scurt (50), iar Usor a şutat pe lângă colţul lung al porţii (52).

În min. 83, Daniel Popa a fost lansat excelent de Olaru, a trimis la colţul lung, dar Ziereis a respins salvator. Austriecii puteau da lovitura în min. 90, când Chiricheş a gafat, dar Târnovanu a apărat şutul lui Taoui. În min. 90+3, Olaru a avut o incursiune pe partea stângă şi a şutat imparabil sub transversală din unghi, aducând victoria şi calificarea roş-albaştrilor în Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel