Ciutacu, dezvăluire bombă în fața lui Leș: Cine l-a înlocuit pe generalul Ciucă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Realizatorul Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire bombă în emisiunea sa de la România TV la care nici invitatul său, ministrul Apărării Gabriel Leș nu s-ar fi gândit.

Domnul Ciucă ne-a fost prezentat într-un erou care și-a câștigat inclusiv niște grade în Afganistan, gloria pe câmpul de luptă și așa mai departe. Nu am mari tangențe cu Armata, dar mi s-a întâmplat o dată în viață să mă duc în Afganistan, cu domnul Ponta, cu domnul Oprea. Ghiciți cine ne-a întâmpinat acolo la unitatea de la Kandahar?, i-a spus Victor Ciutacu, în emisiunea sa, de la România TV ministrului Leș.

Generalul Ciucă, a răspuns Gabriel Leș.

Scarlat, înlocuitorul lui Ciucă în Afganistan

Nu, domnul general Scarlat, care trebuia să îl înlocuiască pe domnul Ciucă și care domnul Scarlat era la treabă, în focul luptei. Mi se pare interesant că propaganda cealalată sare pe dumneavoastră că vreți să îl schimbați pe un erou al luptei în Afganistan cu unul pe care l-ați fi adus de la vreo gospodărie., a continuat Victor Ciutacu.

Dialogul dintre cei doi a avut loc în contextul în care președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa lui Gabriel Leș după ce ministrul Apărării a formulat o plângere Administrației Prezidențiale pentru prelungirea mandatului generalului Ciucă.

Vezi și: Ministrul Leș, replică pentru Iohannis, după atacul președintelui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel