Ciutacu dezvăluie punctul-cheie al succesului lui Diaconu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Mircea Diaconu, Victor Ciutacu. Foto: ciutacu.ro
Mircea Diaconu, Victor Ciutacu. Foto: ciutacu.ro
Jurnalistul Victor Ciutacu a explicat, pe pagina sa de Facebook, pentru "filosofii de bodegă", care a fost punctul-cheie ce i-a adus succesul lui Mircea Diaconu la europarlamentare 2014.

"Filosofii de bodegă ai politicii dâmbovițene nu reușesc să se prindă care a fost punctul-cheie al succesului lui Mircea Diaconu. Dincolo de notorietate (pe care mulți actori mari o au, dar nu le folosește politic la nimic) și de sprijin mediatic (doar dintr-o parte a pieței), incontestabile amândouă, scapă un element esențial", a scris realizatorul Victor Ciutacu.

Jurnalistul a explicat: "Profilul candidatului a fost construit inteligent. Iar campania "Pentru Mircea Diaconu", așijderea. Într-o lume politică isterică, plină de discursuri agresive și de invective, un cetățean cumsecade, cu limbaj măsurat, a plecat cu Aro prin țară, s-a întâlnit cu oameni obișnuiți, a băut cafea și s-a pozat cu ei. Marele actor a plecat în căutarea publicului său. Nu a epatat. S-a comportat firesc în țara nefirescului. D-aia a rezonat lumea cu el". 

VEZI și: Bodu: PSD a făcut cu Diaconu greșeala făcută de PDL cu EBa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel