Ciutacu: "Crin a arătat iar a lider politic". Cum argumentează
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, joi, pe blogul personal, că președintele PNL, Crin Antonescu, a arătat iar a lider politic.

"Dincolo de țâfna și arțagul din ce în ce mai vizibile, Crin Antonescu a fost bun azi. Într-un discurs public fluent și ferm ca odinioară, omul s-a poziționat politic ca adevăratul luptător anti Băsescu de pe scena politică", a scris jurnalistul.

Victor Ciutacu și-a bazat afirmația pe următoarele argumente:

"- A cerut apăsat, detaliind corect motivele, demisia lui Traian Băsescu, într-un moment când riscă să piardă susținerea electoratului taliban antibăsist.

- A mai șters câte ceva, în percepția publică, din efectul amabilităților exagerate, care-l vizează, ale lui Traian Băsescu

- A anunțat că acceptă constituirea comisiei de anchetă și i-a dat un mare șahprietenului și partenerului de luptă Victor Ponta, propunând ca socru-său Ilie Sârbu, suspectat de o relație pe sub masă cu Traian Băsescu, să fie președinte.

- A continuat, în perspectiva tot mai palpabilă a ruperii USL și a candidaturii sale la Președinție fără sprijinul PSD, să se distanțeze de Victor Ponta.

- I-a luat de data asta fața, mediatic, lui Victor Ponta, ieșind în prim plan fix înainte ca premierul să anunțe că l-a deposedat, faptic, pe Traian Băsescu, în favoarea Ambasadei SUA, de uzufructul piscinei din Vila Dante". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel