Ciutacu, comentariu după răsturnarea de situație în cazul Begu-Garcia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O postare de pe un forum a fost rostogolită de toată presa națională și internațională. Niciun jurnalist nu a verificat dacă informația despre cazul Irina Begu - Caroline Garcia este adevărată, iar unii politicieni au reacționat imediat pentru susținerea româncei.

Victor Ciutacu a comentat subiectul pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

"O sumedenie de "lideri de opinie", unii cu ani buni de presă scrisă și tv în spate, inclusiv din lista mea, au dat ieri cu căcat în Caroline Garcia. Care NU a jignit-o/insultat-o pe Irina Begu. Dar ei nu aveau timp/interes să verifice. Erau ocupați să fie patrioți în gura mare, să strângă like-uri și să instige brutele fără creier să facă WC public din pagina de fb a franțuzoaicei. Între timp, toată lumea, inclusiv Irina Begu, dezminte povestea. Ce fac analiștii neamului, în loc să anunțe public că au fost niște dobitoci/ticăloși și să-și ceară scuze că au suflat în cărbunii încinși? Se întorc cu spatele și o ard deontologic pe subiectele zilei...

P.S. Despre Geoană și Ivan, care puneau baricade în față la MAE și la Parlamentul European, ce naiba să mai zic?", a scris jurnalistul pe Facebook.

Nu doar Mircea Geoană și Cătălin Ivan au reacționat, ci și Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel