Ciuhodaru despre Cseke Atila: excitat, sadomasochist, cumpără prezervative XXL, după ce a folosit tehnica lui Ciomu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Doctorul Tudor Ciuhodaru consideră că Ministerul Sanatatii alocă 200.000 de euro pentru prezervative inutilizabile. Deputatul cere demisia ministrului, pentru a permite reanalizarea măsurilor dezastruoase din sănătate, inclusiv cea privind ”prezervativul de 19 centimetri”.

Ciuhodaru spune că  ”excitați și surescitați de experiența sado-masochistă a desființării spitalelor și de tăierile de 25 % a salariilor, autoritățile vor prezervative inutilizabile”. Ciuhodaru îl acuză de voeyurism pe ministrul Cseke, care a prezentat escarele unei bătrâne întregii media, legând incompetența demonstrată de morțile din sistem de afacerea prezervativelor XXL.

La Ministerul Sănătăţii se constată că mărimea contează. Românii vor primi gratuit prezervative de 19 cm

”Reamintesc celor ce azi gusta din Viagra puterii ca 200.000 de euro reprezinta salariile a peste 1000 de rezidenti in Romania si ca achiztionarea de prezervative nu va duce la erectia bugetului minuscul din sanatate.  A cumpara prezervative supradimensionate duca ce ai aplicat tehnica Ciomu in sute de spitale reprezinta a noua masura a incompetentei. Cu sau fara prezervativ cei raspunzatori de colapsul din sanatate trebuie sa-si dea demisia. Se pare ca marimea conteaza...doar cand e vorba de comisioanele Puterii.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel