Ciucă, declarații, pe surse, din ședință: PNL e peste procentele de la preluarea mandatului meu. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur / UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Ciucă
Ciucă
Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta poziţia politică şi priorităţile parlamentare la început de 2023.

Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că, în prezent, PNL este peste procentele de la preluarea mandatului său de președinte de partid. De asemenea, i-a asigurat că rotația se va face conform protocolului, spun sursele DC News.

„PNL este astăzi peste procentele de la preluarea mandatului meu de președinte de partid. Acest lucru s-a întâmplat pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut ce a spus că face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice. Guvernul a fost performant - cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”, a spus Nicolae Ciucă în ședința de la Vila Lac, potrivit unor surse DC News. Ședința a început duminică, la ora 16,00.

Ciucă: Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui. Noi, cei de la PNL, suntem cei care trebuie să apărăm și promovăm patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara țării și a UE”, a mai zis Nicolae Ciucă în cadrul ședinței, potrivit surselor DC News.

Luni, Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, începând cu ora 11,00, în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor. De asemenea, grupurile parlamentare reunite ale PNL vor avea o şedinţă de la ora 18,00 în prezenţa preşedintelui partidului, premierul Nicolae Ciucă.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Premierul Nicolae Ciucă, discuţie despre Schengen cu ministrul Afacerilor Externe din Ţările de Jos: O decizie favorabilă ţine de credibilitatea UE - https://www.dcnews.ro/premierul-nicolae-ciuca-discutie-despre-schengen-cu-ministrul-afacerilor-externe-din-tarile-de-jos-o-decizie-favorabila-tine-de-credibilitatea-ue_903493.html

Ciucă: Tichetele de energie vor fi distribuite începând cu 1 februarie - https://www.dcnews.ro/ciuca-tichetele-de-energie-vor-fi-distribuite-incepand-cu-1-februarie_903353.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel