Data publicării:

Ciucă a analizat mandatul lui Iohannis. Ce greșeli a făcut președintele în cei zece ani / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă a vorbit despre lucrurile bune și mai puțin bune ale mandatului lui Klaus Iohannis. 

Întrebat despre lucrurile bune și cele mai puțin bune ale mandatului lui Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă a subliniat două realizări importante: asumarea politicii de apărare, prin care partidele au convenit să aloce 2% din PIB pentru bugetul apărării, îmbunătățind astfel dotarea Armatei Române, și respectul și aprecierea internațională de care s-a bucurat România în politica externă. Cu toate acestea, el a menționat că o comunicare mai intensă ar fi fost benefică pentru rezolvarea diverselor probleme.

„Dați-ne două lucruri bune pe care le-a făcut Klaus Iohannis și două lucruri mai puțin bune.”, a spus Anca Murgoci.

„Dacă ne uităm la ceea ce a însemnat asumarea pe politica de apărare și securitate, acel pact politic prin care toate partidele au fost de acord să asigurăm 2% din PIB pentru bugetul apărării, este un lucru care a mișcat lucrurile și prin care am putut să avem o altă evoluție a dotării și echipării Armatei Române.

Politica externă - și am participat la foarte multe activități la nivel internațional. Nu am văzut vreodată ca România să nu fie respectată și apreciată ca atare.

Lucrul pe care l-am menționat, și îl menționez și acum, este cel legat de comunicare. O comunicare mai intensă era cea care rezolva multe dintre aceste subiecte.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Deci opinați că președintele Iohannis nu a comunicat suficient.”, a spus Bogdan Chirieac.

„Uneori.”, a spus Nicolae Ciucă. 

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel