City în derivă. A pierdut din nou acasă, 0-1 cu Liverpool
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gerrard
gerrard

Manchester City a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu în trei zile, fiind învinsă de Liverpool, scor 0-1, în meciul tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Duminică, liderul din Premier League a fost eliminat din Cupa Angliei, după ce a pierdut în faţa rivalei Manchester United, scor 2-3, informează Antena 3.

Unicul gol al partidei desfăşurate mierduri seară pe Etihad Stadium a fost marcat de Steven Gerrard, în minutul 13, căpitanul „cormoranilor” transformând un penalty acordat după faultul lui Stefan Savic asupra lui Daniel Agger.

Românul Costel Pantilimon, care a fost titular în Cupa Angliei împotriva lui United şi în meciurile anterioare din Cupa Ligii, a rămas de această dată pe bancă, Roberto Mancini preferându-l pe Joe Hart.

„Ne bucurăm pentru această victorie, dar nu considerăm că deja ne-am calificat. Trebuie să dovedim că suntem profesionişti şi în meciul retur, pentru că avantajul nostru este unul mic”, a declarat Kenny Dalglish, managerul lui Liverpool.

„Cormoranii” au ocazia de a reveni într-o finală pe Wembley pentru prima oară din 1996, dacă vor reuşi să-şi păstreze avantajul în manşa a doua, care va avea loc pe Anfield.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel