Cîțu: USR și AUR negociază cu PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursă foto: Guvernul României
Sursă foto: Guvernul României
Florin Cîţu a vorbit despre ultimele mişcări de pe scena politică în contextul crizei guvernamentale. 

"Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă. (...) Ştiţi foarte bine că USR - AUR negociază cu PSD pentru a da jos acest guvern. Astea sunt lucrurile pe care le ştim astăzi: USR - AUR negociază cu PSD pentru a da jos Guvernul României. Eu nu ştiu de alte negocieri", a declarat, vineri seara, Florin Cîţu.

Cîţu: În acest moment avem un singur lucru cert în România politică: o alianţă între AUR şi USR

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, înainte de Congresul UDMR, că în prezent există un sigur lucru cert în politica din România: o alianţă care a început între AUR şi USR PLUS şi care încearcă să obţină voturile PSD pentru a da jos Guvernul.

El a adăugat că UDMR rămâne acelaşi partener puternic pe care se bazează în această guvernare.

"În Parlamentul României sunt tot felul de discuţii, dezbateri. În acest moment avem un singur lucru cert în România politică: o alianţă care a început între AUR şi USR, dar ştim că această alianţă încearcă să obţină voturile PSD pentru a da jos Guvernul. Eu mă ocup de guvernare şi guvernăm bine împreună cu partenerii de la UDMR. Continuăm aceleaşi proiecte, am preluat portofoliile celor de la USR. Proiectele merg mai departe, pentru că sunt proiecte bune pentru români", a afirmat, tot astăzi, premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel