Cîțu, întâlnire cu parlamentarii PNL la Vila Lac - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
 Florin Cîțu ar urma să se întâlnească cu parlamentarii PNL, în această seară, la Vila Lac.

Liderul PNL ar urma să se întâlnească cu parlamentarii PNL, în această seară, la ora 18.00, la Vila Lac, anunță Antena 3. 

Astăzi, Florin Cîţu, preşedintele PNL, a mers la consultările cu președintele Klaus Iohannis, care au avut loc la Palatul Cotroceni, în vederea nominalizărilor pentru funcția de premier. Liberalii au fost reprezentaţi de acesta şi prim-vicepreşedinţii Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu. 

"PNL a prezentat mandatul pe care l-am spus foarte clar. În acest moment nu avem o majoritate, şi atunci nu am avansat o propunere de premier. I-am spus dlui preşedintele că în Parlament s-a conturat o majoritate votată, clar, între USR, AUR şi PSD. PNL, alături de colegii de la UDMR îşi va face datoria şi va administra în continuare această perioadă dificilă prin care trece România", a declarat Florin Cîţu. 

Vezi și: Rareș Bogdan, premier? Orban, replică pentru Cîțu și tabăra din PNL: Cred că GLUMIȚI! Un teatru absurd, este persona non grata

Cum explică Florin Cîțu că a dat 1 miliard de lei primăriilor PNL: Ipocrizia să se termine! Peste 50%, la PSD

Alianţa cu USR, ruptă definitiv? 

"PNL are o decizie BEx foarte clară, care spune că dacă USR votează moţiunea, nu putem merge la guvernare cu USR. În acelaşi timp, PNL este responsabil, când vom avea o majoritate, vom da premierul şi vom merge la Cotroceni. Nu dezvăluim strategiile, când vom avea o majoritate, o vom anunţa. În acest moment există o majoritate votată în Parlament. Nu cred că sunt atât de cinici încât să dea jos Guvernul şi să nu vină cu o soluţie", a mai declarat Florin Cîţu. 

Săptămâna trecută, liberalii au precizat că nu vor face nicio nominalizare de prim-ministru, având în vedere că, în acest moment, nu au o majoritate. PNL şi-a schimbat, în acest fel, poziţia, după ce anterior anunţase că nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru va fi Florin Cîţu.

Vezi și: Liderii PNL, discuție despre CRAVATE la Cotroceni- VIDEO. Cîțu: Marile minți gândesc la fel

Consultări pentru noul premier. Val Vâlcu: A plecat la negocieri cu degetele încrucișate la spate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel