Cîţu denunţă un fake news despre desfiinţarea programului Prima Casă. Olguţa Vasilescu, prima reacţie: De asta vor anticipate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat la scurt timp după ce Florin Cîţu a spus că declaraţia potrivit căreia programul Prima Casă ar putea fi desfiinţat este Fake News şi a afirmat că PNL minte de la o zi la alta. 

"Tupeu de Orban! Cică PSD minte că vrea PNL să anuleze programul "Prima casă", când ei, de fapt, nu ar vrea... Păi, minte PSD sau ministrul tău de finanţe, care declară cu subiect şi predicat că asta ia în calcul? Rămâne cum am stabilit: într-o zi ne spun adevărul, a doua zi, din cauza reacţiei publicului, dau 7 paşi în spate şi spun că ei nu au zis sau gândit vreodată aşa ceva!

De asta vor anticipate! Îi încurcă reacţia societăţii la toate prostiile pe care le debitează miniştrii PNL şi ei nu vor să deconteze, în noiembrie, electoral. Fac acum alegeri şi după, nu le mai deranjează nimeni programul de austeritate! Măi, Ludovic, şi ce ton autoritar aveai tu când spuneai că PSD minte şi voi sunteţi Maica Teresa!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

VEZI ŞI Cîțu se JOACĂ cu "PRIMA CASĂ": Acuzații în RAFALĂ la PSD pentru a acoperi propria declarație, caracterizată drept "fake news"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel