Cîțu: ”Am văzut pe stradă oameni fără mască!” Urmează noi restricții?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Premierul României, Florin Cîțu
Premierul României, Florin Cîțu
Premierul României, Florin Cîțu, a vorbit despre noi măsuri de restricție dacă numărul de cazuri Covid-19 continuă să crească.

„Am văzut și eu, am văzut și pe stradă oameni care au început să se relaxeze, să nu mai poarte mască, ceea ce nu ne putem permite. Am avut până acum rezultate bune, nu ne putem permite acum să nu respectăm regulile și restricțiile. Trebuie să purtăm mască în continuare în spațiul public peste tot”, a transmis Florin Cîțu, întrebat despre respectarea restricțiilor impuse în acest moment în România.

Întrebat despre modificarea pragurilor pentru impunerea măsurilor de restricție, acesta a răspuns: „În acest moment se știe foarte clar cât vom lua din aceste restricții. Avem 3 la mie, este un prag. În școli sunt acele praguri pe culori, roșu, verde, galben. Deja lucrurile acestea se știu. Noi vedem care este evoluția și în funcție de cum evoluează lucrurile vom lua și măsurile. Repet, depinde de noi să nu ajungem acolo. Am muncit foarte mult să ajungem aici, să avem totuși o situație economică bună și să avem și restaurante deschise”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel