Cîțu: Am înaintat o propunere de ministru al Sănătății. Iohannis a acceptat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Florin Cîţu a făcut noi declaraţii la Palatul Victoria, după revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii. 

"O dată cu propunerea de revocare a ministrului Vlad Voiculescu, am transmis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată de către domnul preşedinte.

Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii, până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii. În acest sens, am avut deja o întâlnire cu o parte din conducerea Ministerului Sănătăţii, iar mâine o să am două conferinţe online, una cu toţi directorii de DSP şi cu toţi directorii spitalelor Covid", a declarat, miercuri seara, la Palatul Victoria, Florin Cîţu.

Cîţu l-a revocat, miercuri, pe Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.

"Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. (...) Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi", a anunţat Florin Cîţu, miercuri, într-o informare a Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel