Cisternă încărcată cu motorină, spartă pe DN 1B, la Mizil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto arhivă. Sursa: ISU Prahova
Foto arhivă. Sursa: ISU Prahova
O cisternă încărcată cu motorină s-a spart în urma unui accident produs pe DN 1B. Autoritățile intervin la fața locului. 

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină s-a fisurat în urma unui accident ce a avut loc pe Drumul Național 1B, la ieșirea din Mizil către Loloiasca. 

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, sunt scurgeri de carburant pe carosabil. Șoferul autocisternei este un cetățean moldovean care prezintă un traumatism cranio-cerebral în urma accidentului. 

Mai multe autospeciale de pompieri, dar și ambulanțe SMURD s-au deplasat la fața locului. Victima a primit îngrijiri medicale imediate și a fost transportată la spital. 

Cisterna este în afara părții carosabile, pe câmp. Nu este niciun pericol de explozie. Se așteaptă o altă cisternă pentru transvazare, mai precizează sursa citată.

Pompierii acționează pentru îndepărtarea pericolelor. Traficul este deviat. 

„A fost dispusă devierea traficului în zonă, pe ruta DN 1B-DJ 102N Ceptura de Jos, DJ 102K Fântânele și DJ 149 până în DN 1B, pentru asigurarea protectiei participantilor la trafic", conform IPJ Prahova.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel