Cîrstoiu, la târgul de agricultură: Mi-am învățat copilul ce e mâncarea sănătoasă - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
captură video Facebook Partidul Social Democrat
captură video Facebook Partidul Social Democrat
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Capitală,  a participat, vineri, 29 martie, la târgul de agricultură și a făcut declarații pe acest subiect.

'Cred că a venit vremea să promovăm producția și consumul de alimente românești. Cu cât sunt produse pe rețetele tradiționale, pe atât ele sunt mai bune pentru sănătate. Mai mult, mâncarea românească nu este întotdeauna o mâncare ușoară, dar asigură un necesar caloric care dă o dezvoltare corectă. Prin urmare, eu vreau să văd produse românești și în piețe. Cred că acesta va fi un punct major al programului nostru, de a stimula producătorii să vină în piețe, dar, în egală măsură, îmi place să văd extinderea în supermarketurile din București a raioanelor de produse românești. Este un sentiment național, care trebuie cultivat.', a zis Cîrstoiu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a zis că și-a învățat copilul ce înseamnă mâncarea sănătoasă.

'Îl felicit pe domnul ministru al Agriculturii, iar ceea ce face dânsul, prin deschiderea reală a ministerului pentru cei care promovează produsele românești să fie repetabil. Asta ar trebui făcut la nivelul tuturor primăriilor de sector și, periodic, în zonele de agrement ale Bucureștiului, unde oamenii pot să vadă și altceva decât mâncarea cealaltă, nesănătoasă. Mi-am învățat copilul să spună ce e mâncarea sănătoasă și ce e mâncare nesănătoasă pentru că mai face confuzii și e bine să îl aduc pe la astfel de târguri.', mai zis Cătălin Cîrstoiu.

Video  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel