Cîrstoiu: Contracandidatul meu - Peppa Pig / Piedone s-a simțit vizat: Sunt fericit că sunt identificat cu un personaj îndrăgit de copii
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Campania electorală pentru Primăria Capitalei a dat naștere deja unor între contracandidații, iar protagoniștii celor mai importante sunt Cătălin Cîrstoiu, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Miercuri, în cadrul evenimentului de alegere a membrilor Biroului Politic al filialei PNL București în cadrul Comitetului de Coordonare, Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianței PSD - PNL la Primăria Capitalei l-a comparat pe unul dintre contracandidații săi, fără a-l nominaliza, cu personajul de desene animate Peppa Pig.

„Copilul meu în fiecare seară se uită la televizor la scene din campania electorală. L-am întrebat aseară - când se uita la un alt contracandidat - ce vede și mi-a spus: Peppa Pig! Sigur, nu a fost o aluzie directă la cineva, ci doar un gând transmis“, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Simțindu-se vizat de mesajul medicului Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone a intervenit, miercuri seară, la Antena 3 CNN, unde a făcut următoarele precizări:

„Sunt fericit pentru că sunt identificat într-un personaj de desene animate îndrăgit de copii (...). Mă onorează Peppa Pig. Să mă facă în toate felurile, nu-i o problemă“, a spus Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, Nicușor Dan, primarul în funcție, a avut un atac direct la Cristian Popescu Piedone, spunând că există riscul că acesta, „împreună cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei“.

Simultan, Cătălin Cîrstoiu l-a invitat pe Nicușor Dan la o dezbatere 1-1.

„Înţeleg că domnul Nicuşor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre Bucureşti. Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, miercuri pe Facebook. Cei de la USR București i-au răspuns medicului Cîrstoiu.

„Domnul Nicușor Dan nu se ascunde - este live aici“, au scris ei adăugând un link de la un podcast la care participa actualul primar.

Peppa Pig este un personaj de desene animate stilizat sub forma unui purceluș antropomorf de culoare roz, dar care nu are nicio asemănare directă cu vreunul din candidații la Primăria București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel