Data actualizării:
Data publicării:

Circulaţia trenurilor, oprită între Braşov Triaj şi Hărman, după ce un bărbat a fost accidentat mortal

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Trafic feroviar oprit între Braşov Triaj şi Hărman, după ce un bărbat a fost accident mortal pe calea ferată.

UPDATE:

Două trenuri Intercity care circulă pe ruta Braşov Triaj - Hărman vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de peste 40 de minute, a transmis, sâmbătă, CFR S.A, potrivit Agerpres.

"Două.trenuri de călători - IR 12534 şi IR 12407 - vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de 44 minute, respectiv 42 de minute, din cauza accidentului mortal, înregistrat între Braşov Triaj şi Hărman", precizează compania.

Traficul feroviar pe linia simplă Braşov Triaj - Hărman a fost redeschis, iar trenul IR 12534 a fost primul care a primit aviz de reluare a circulaţiei.

Circulaţia feroviară între Braşov Triaj şi Hărman a fost oprită din cauza unui accident mortal produs pe calea de rulare. 

Știrea inițială:

Circulaţia feroviară între Braşov Triaj şi Hărman este oprită, în acest moment, din cauza unui accident mortal produs pe calea de rulare, transmite CFR S.A într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Tragedie în Eforie Sud. Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren: Se pare că avea căștile în urechi

"Circulaţia feroviară între Braşov Triaj şi Hărman este oprită, începând cu ora 12:00, din cauza unui accident mortal. Trenul IR 12534 a surprins pe linia de cale ferată o persoană de sex masculin, pe care a accidentat-o mortal. Traficul feroviar pe această linie va putea fi reluat după ce ajung la locul accidentului reprezentanţii ISU şi cei ai Procuraturii, organe abilitate în derularea procedurilor aferente în caz de accident", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, la ora actuală, staţionează doar trenul IR 12534, implicat în accident, acesta urmând să-şi reia circulaţia după avizul reprezentanţilor Procuraturii. 

VEZI ȘI: Circulaţia trenurilor a fost oprită joi după-amiaza între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului, după ce locomotiva unui tren de marfă s-a defectat / Update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel