Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Agerpres
sursa foto: Agerpres
Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată pe ambele sensuri, luni dimineaţa, în zona Pasajului Lujerului - Pod Ciurel, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de alimentare.

UPDATE: Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată luni, la ora 9:20, însă autobuzele 641 vor rămâne pe traseu până când circulaţia va reveni la normal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Brânduşa Raeceanu.

În această dimineaţă mai multe tramvaie s-au blocat pe ambele sensuri pe linia 41, în Bucureşti. S-a întâmplat în zona pasajului Lujerului - Pod Ciurel. Toate tramvaiele s-au oprit pentru că lipseşte tensiunea la reţeaua de alimentare.

Oamenii au coborât între staţii după ce vatmanii le-au spus oamenilor că nu pot înainta. Linia pe care a avut loc incidentul este foarte circulată, motiv pentru care au fost introduse tramvaie moderne Astra Imperio cu capacitate de peste 300 de călători.

"STB a dirijat mijloacele de intervenţie la fata locului pentru remedierea problemei iar pentru preluarea călătorilor s-a înfiinţat linia navetă de autobuze 641, care circulă între Terminalul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, pe ambele sensuri, până la revenirea tensiunii de alimentare în reţea", a precizat Brânduşa Raeceanu, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel