Data actualizării:
Data publicării:

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost reluată în această dimineaţă

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Radu Perianu
Foto: Facebook Radu Perianu
Circulaţia pe Transfăgărăşan  a fost  reluată în această dimineaţă, după ce joi, în urma unor precipitații masive, a fost întreruptă.

'Circulaţia rutieră a fost reluată alternativ, pe un sens, pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe tronsonul kilometric 56+700 de metri (loc. Arefu, jud. Argeş) - 116+800 de metri (Bâlea, jud. Sibiu). Reamintim că în cursul zilei de ieri, ploile abundente au determinat căderi masive de pietre şi copaci pe carosabil, fiind în continuare lucrări de curăţare a suprafeţei de rulare în localitatea Arefu, judeţul Argeş', a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, a făcut apel la şoferi să circule cu prudenţă în zonă. Aproximativ 100 de autovehicule au fost blocate joi, în urma căderilor de pietre, pe DN 7C - Transfăgărăşan. A fost şi o persoană rănită uşor. Este vorba despre o femeie de cetăţenie poloneză, care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD şi a ales să îşi continue drumul fără a merge la spital, a informat prefectul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel