Data actualizării:
Data publicării:

Circulația pe A1, spre București, restricționată în urma unui accident rutier cu trei victime

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ/ Arhivă
FOTO cu rol ilustrativ/ Arhivă

Accidentul a avut loc la kilometrul 23 de pe Autostrada A1, în zona localității Bolintin Deal, fiind implicate un autoturism și un autocamion.

Citește și: Pieton accidentat mortal, în Argeș. Șoferul beat a fugit de la locul accidentului

Trei bărbați au fost răniți, luni, înr-un accident rutier produs pe Autostrada A1, în zona kilometrului 23, circulația fiind restricționată pe sensul spre București.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, în evenimentul rutier fost implicate două autovehicule, un autoturism și un autocamion. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o autospecială SMURD și două ambulanțe, scrie Agerpres.

Cei trei bărbați cu vârste între 43 și 68 de ani, care se aflau în autoturism, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat că circulația rutieră a fost temporar restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, valorile de trafic fiind în creștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel