"Circ" la CNA. Mădălin Ionescu: Este o premieră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Consiliul Național al Audiovizualului a avut pe ordinea de zi mai multe ediții ale emisiunii Wowbiz care au atras 150 de sesizări din partea telespectatorilor. Forul nu a vizionat emisiunile în cauză, acceptând să-i audieze mai întâi pe Mădălin Ionescu, dar și pe Leo de la Strehaia.

Subiectul care a atras numeroase controverse în rândul telespectatorilor a fost triunghiul amoros mamă – fiică – Leo de la Strehaia. Nimeni nu a mai apucat să dezbată la CNA această problemă pentru că Leo de la Strehaia a acaparat discuția cu povestea vieții lui. Înainte ca acesta să spună prin ce-a trecut de-a lungul vieții, Mădălin Ionescu a spus: "E o premieră. V-am adus unul dintre invitații care au surprins România. Că o fi o poveste de proastă calitate sau de bună calitate rămâne de discutat, dar asta e viața lui și să vă explice de ce."

Povestea lui Leo de la Strehaia

El le-a povestit membrilor CNA că s-a căsătorit la vârsta de 13 ani. 

"Am insistat și eu ca să vin să vă explic așa subiectul în câteva cuvinte. Pentru că eu sunt țigan și nu-mi e rușine să spun treaba asta. Am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut și eu mai mare am încercat să-mi fac viața. Romii și familia mea nu au înțeles că demult pe timpuri era treaba cu familiile să fie bogate, să nu... din cauza a avere. Din cauza asta se căsătoreau copiii la 13 ani.

Când am făcut 18 ani am început să văd viața altfel, am vrut să-mi găsesc femeia care mi-o doresc eu și tot am încercat. În schimb familia mea nu a fost de acord, ei tot susțin să mă împart cu fosta mea soție", a povestit acesta.

Ce a spus Mădălin Ionescu

Cum era de așteptat, și Mădălin Ionescu a avut un punct de vedere asupra acestui subiect.

"Am văzut că există un număr de sesizări. Personal nu mă impresionează foarte tare ceea ce am citit acolo. Cu siguranță nu o să spun că unele sesizări par instrumentate și nici că altele sunt cel puțin stranii, cum e cazul doamnei care spunea că fetița ei la 11 ani se uită la Wowbiz. Nici n-aș vrea să menționez și să subliniez că pe parcursul celor două luni s-au uitat 12 milioane de români cel puțin o dată la această emisiune. Dacă am face un calcul, numărul sesizărilor reprezintă 0,00000001 la sută față de numărul celor care s-au uitat", a ținut să sublinieze Mădălin Ionescu, scrie Pagina de Media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel