Ciprian Ciucu cere demiterea Speranţei Clişeru
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu
Guvernul trebuie să o demită imediat pe Speranţa Cliseru din funcţia de prefect al Capitalei pentru că a eşuat în a constata ilegalitatea delegării serviciilor către companiile municipale înfiinţate ilegal de Gabriela Firea, a scris, vineri, pe Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu. 

"Guvernul României trebuie să o demită imediat pe Speranţa Cliseru din funcţia de prefect al Capitalei pentru că a eşuat în a constata ilegalitatea delegării serviciilor către companiile municipale înfiinţate ilegal de către Gabriela Firea, cu toate că i s-a atras repetat atenţia de către Opoziţie!

Mai mult, în şedinţele CGMB, pe vremea în care nu era încă prefect, dar făcea parte din echipa Firea, s-a pronunţat de mai multe ori în favoarea înfiinţării acestor companii fără respectarea legii, în sensul fundamentării legale greşite, la articolul care prevedea posibilitatea luării deciziei cu majoritatea voturilor membrilor CGMB şi nu cu două treimi, aşa cum prevede în mod clar şi explicit Legea administraţiei publice locale", precizează Ciucu, în postarea de pe Facebook. 

El mai susţine că "Speranţa Cliseru, care este omul de casă al familiei Firea - Pandele, a dat concurs şi a fost angajată la PMB pe o funcţie publică tocmai pentru a putea fi delegată din funcţia publică în funcţia de prefect al Capitalei". 

"Nu avem încredere că (1) Speranţa Cliseru acţionează cu integritate, (2) efectuează cu bună-credinţă controlul legal al actelor Primăriei Capitalei, (3) îşi exercită funcţia în interesul cetăţenilor şi al Guvernului! Îi cer ministrului de Interne demiterea imediată a prefectului Capitalei!", a mai spus Ciprian Ciucu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel