Ciorbă de ouă. Rețeta rapidă pe care o puteți încerca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
ou
ou
Deși poate suna puțin ciudat, ciorba de ouă este făcută în anumite zone ale țării. Are multe proteine și se prepară într-un timp relativ scurt. 

Exact, ați auzit bine! Există ciorbă de ouă. Deși nu se prepară în toate zonele țării, este cu adevărat o rețetă delicioasă pentru unii dintre noi, scrie carteadebucateamamei.ro. O puteți încerca și voi!

INGREDIENTE

- Sare

- Vegeta

- Ouă

- Ceapă

- Morcovi

- Boia de ardei

- Bulion sau suc de roșii

- Pătrunjel


ETAPE

Într-o oală se pune apa la fiert cu puțină sare. La începutul fierberii se adaugă un morcov ras sau tăiat mărunt, o ceapă tăiată mărunt, boia de ardei, vegeta.

După ce au fiert legumele se adaugă ouăle. Acestea se sparg pe marginea oalei și se mai lasă la fiert aproximativ 10 minute. La urmă se adaugă o lingură de bulion și pătrunjel tăiat mărunt.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel