Cioloș vs. Barna, lupta pentru șefia USR PLUS. Ciuvică arată IRONIA votului electronic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a arătat ironia votului electronic, după alegerile interne din USR-PLUS. 

"Dacă e ceva ce mi se pare interesant în bătaia dintre ăştia (n.r Dan Barna şi Dacian Cioloş) e cum se acuză între ei că se fură la votul electronic. Ăştia care au spus că vor să ne dea tuturor votul electronic în mână, să votăm toţi electronic, să nu mai votăm cu votul obişnuit, şi-au făcut vot electronic în partid. Nu acum, mai de mult. Şi nu a existat rând de alegeri în partid la care să nu se acuze, ba chiar au adus şi dovezi, de furăciuni. Şi dna Chichirău a făcut scandal că a fost furată la un rând de alegeri, că fuseseră băgaţi nişte Gigei să voteze, Gigei care nu aveau drept de vot. Acum e aceeaşi frăsuială, se înjură unii pe alţii că se fură unii pe alţii la votul electronic. E o chestie de ipocrizie majoră. Propui vot electronic pentru toată lumea, dar când îl organizezi la tine acasă, te furi cu vecinul de apartament", a declarat Mugur Ciuvică la DC NEWS TV, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră. 

Semnal de alarmă cu votul în USR PLUS, tras de Irineu Darău

”Trag de mult un semnal de alarmă privind managementul partidului și organizarea votului, iar realitatea arată că demersul meu este fundamentat. Numărul persoanelor care nu ar fi trebuit, conform regulamentului, să poată vota, dar care nu au avut nicio piedică în a vota, este de ordinul miilor – și nu vorbim despre puține mii. Este pe deplin responsabilitatea conducerii actuale. Semnalele noastre ne arată că doar în Iași, de exemplu, vorbim de peste 1.000 de persoane fără drept de vot, care deși nu au avut drept de vot au votat la alegerile interne. De asemenea, primim semnale de la alți oameni din toată țara. Întreaga organizare denotă fie incompetență, aspect suficient de grav în sine, fie lipsa voinței de a avea un cadru electoral corect, lucru mult mai grav, ceea ce trece în sfera aspectelor sancționabile legal”, declara Irineu Darău, candidat la președinția partidului, la începutul primului tur al alegerilor interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel