Data publicării:

Cioloș, observație-cheie în conferința cu Barna. Tensiuni în USR-PLUS

Autor: Darius Muresan | Categorie: Politica
WhatsApp
Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii Alianței USR-PLUS, au susținut o conferință de presă după înfrângerea usturătoare în primul tur al alegerilor prezidențiale.

În cadrul conferinței Dan Barna a vorbit despre USR amintind că e un partid nou care a câștigat un număr mare de electorat și care a reușit să pună probleme PSD-ului. În timpul discurusului său în care elogia USR-ul, Barna a fost întrerupt de Dacian Cioloș

Fostul premier a subliniat într-un moment de ușoară încordare că Alianța USR-Plus e formată din două partide, reamintindu-i indirect acest lucru și candidatului la prezidențiale Dan Barna.

„Rezultatul trebuie privind în două chei. E rezultatul unui partid tânăr care ajunge să se lupte de la egal cu un mamut de 30 de ani și să pună cu adevărat probleme pentru participarea în turul II. Am pierdut această luptă. Cetățenii care vor o modernizare mai rapidă au pierdut de această dată această luptă. Rezultatele arată că e o bucată de Românie mai mare care a optat tot pentru PSD. Și este și cealaltă cheie în care un partid nou ...”, preciza Barna, moment în care a fost întrerupt de Cioloș.

„Cred că e foarte important să menționăm că sunt două partide în această Alianță. Și sunt două partide care construiesc acest proiect, ca să fie lucrurile clare odată pentru totdeauna”, a subliniat Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel