Cioloş, mesaj de Ziua Presei: Condamn orice amenințare la adresa jurnaliștilor
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 03 mai 2016, 22:42
WhatsApp
Premierul Dacian Cioloş a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei în care condamnă orice încălcare a libertăţii de exprimare şi ameninţările la adresa siguranţei fizice a jurnaliştilor, transmiţând totodată recunoştinţa şi susţinerea sa pentru ziariştii care îşi fac meseria cu onestitate, curaj şi motivaţie pentru reflectarea adevărului.

'Pentru că astăzi a fost Ziua Mondială a Libertăţii Presei, doresc să transmit un mesaj de recunoştinţă şi susţinere pentru jurnaliştii care îşi fac meseria cu onestitate, curaj şi motivaţie pentru reflectarea adevărului. Consider presa un partener, un critic avizat, un motor care mişcă nu doar informaţii, ci societatea în ansamblu, mai ales că trăim şi activăm în era digitală.

În acelaşi timp, condamn orice încălcare a libertăţii de exprimare a presei şi, mai grav, ameninţările care încă există, din păcate, la adresa siguranţei fizice şi digitale a jurnaliştilor din întreaga lume. Vă doresc mulţi ani în slujba jurnalismului de calitate şi vă asigur de întreaga mea deschidere şi susţinere', a scris Dacian Cioloş, marţi, pe pagina sa de Facebook.

În 1993, ONU a declarat data de 3 mai Ziua Mondială a Libertăţii Presei. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro