Cioloș, de la Palatul Victoria: Le datorăm evoluția pe care România a cunoscut-o în ultimii ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Dacian Cioloș a transmis, joi, pe pagina sa de socializare un mesaj video, în care afirmă că evoluția României din ultimii ani nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul eroilor din decembrie 1989.

"Evoluția pe care România a cunoscut-o în ultimii ani, cu toate imperfecțiunile ei, nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul eroilor martiri din decembrie 89, fără curajul și mai ales fără încrederea că sacrificiul lor va putea fi valorificat de societatea românească în viitor. Este o lecție de viață pe care ne-au servit-o eroii martiri din decembrie 89 și este important acum cum onorăm acest sacrificiu, prin modul în care ne asumăm prezentul și viitorul, prin deciziile pe care le luăm astăzi", afirmă prim-ministrul.

El reamintește că, pentru români, zilele din preajma Crăciunului semnifică libertate și democrație, mai exact recâștigarea acestora.

"Și asta datorită sacrificiilor eroilor martiri care au căzut în decembrie 1989. Lor le datorăm schimbarea pentru totdeauna a istoriei României și evoluția pe care țara a cunoscut-o în ultimii ani. Tot lor le datorăm și debarasarea pentru totdeauna de comunism, cu toate metehnele care au viciat profund societatea românească, vicii pe care, din păcate, încă le mai găsim și mai avem de luptat pentru a le elimina din societate", adaugă Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel