Cioloș – Cristache, scena șoc de la TVR1. Oana Zamfir, replică incendiară
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
Oana Zamfir, în cadrul emisiunii „Obiectiv” de la Antena 3, a prezentat joi secvențe de la „România 9”, unde a fost invitat recent Dacian Cioloș, făcând ulterior o serie de precizări.

Momentul cu Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, în care acesta a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct, la TVR 1, a fost prezentat de Oana Zamfir la Antena 3. „Vă rog să mă ascultați!", spusese răspicat fostul premier tehnocrat la TVR 1. Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ i-a spus și „săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap". 

Oana Zamfir, reacție

„Și moderatorul a fost simpatic: Eu vă întreb cu grijă acum, să nu vă mai supărați. (...) Domnule Cioloș, știți, așa e convenția. Dumneavoastră vă duceți rar într-o emisiune, că vă deranjează văd întrebările, și atunci mai bine stați pe Facebook și conduceți planeta... Dar, când vă duceți într-o emisiune, aceasta este convenția: moderatorul întreabă, invitatul răspunde. Vă dați seama cum ar face la o emisiune la Antena 3? Să fie întrebat, și întrebat, și întrebat", a spus Oana Zamfir joi după-amiază.

Făcând referire la momentul în care Dacian Cioloș i-a spus lui Ionuț Cristache că „sare de la una la alta", Oana Zamfir a precizat: „Păi, atunci când vă mai duceți, domnule Cioloș, scrieți așa: un singur subiect".

Vezi și: Cioloș și OUG92, scena momentului în direct, la TVR1


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel