Dacian Cioloș, pericol pentru Klaus Iohannis. Ce spune Bogdan Chirieac
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Miza referendumului: cine intră în turul doi la prezidentiale: Iohannis sau Cioloș
Miza referendumului: cine intră în turul doi la prezidentiale: Iohannis sau Cioloș
Potrivit România TV, președintele Iohannis ar pregăti o strategie ca să-și facă ”guvernul său” până la sfârșitul anului. Fostul premier Dacian Cioloș ar putea fi parte a aceste strategii, mai ales că a anunțat că vrea  să înființeze un ONG care să promoveze platforma România 100 și negociază o susținere cu PNL și USR.

”Să salutăm faptul că dl. Dacian Cioloș nu mai este un ipocrit și că se înscrie cinstit, curat în lupta politică, nu sub diverse etichete, ci ca politican. Faptul că dânsul vrea să-și facă o asociație, care probabil o să devină un partid sau o să preia un partid, e un lucru care trebuie salutat. Așa se desfășoară, în democrație, lupta politică. Despre șansa lui Dacian Cioloș, nu vreau să vorbesc acum. Până la urmă, pragul acela de 5% se dovedește a fi greu de atins”, a declarat Bogdan Chirieac, la România TV. 

Cum să atingă PNL pragul de 5%

În contextul discuțiilor despre o posibilă suspendare a lui Klaus Iohannis, Bogdan Chirieac a fost întrebat când și în ce moment ar putea deveni Dacian Cioloș un pericol pentru șeful statului. 

”Niciodată. Dacă vreți să aduceți PNL sub 10%, rămâneți cu Raluca Turcan președinte. Dacă vreți să aduceți PNL sub 5%, puneți-l pe dl Dacian Cioloș. Nu greșiți. Dacian Cioloș a dovedit că nu știe să vorbească în public, nu poate să convingă, nu e carismatic, nu poate să întrețină un dialog. Într-un an de zile, nu a îndrăznit să apară în presa mare. A vorbit doar pe la ong-uri obscure. PNL are nevoie de un lider carismatic, așa cum a fost Crin Antonescu. Fostul lider al PNL a venit la București după alegerile parlamentare și toată lumea a sperat că reintră în politică și preia conducerea partidului. Din nefericire, Crin Antonescu a ales să nu se întoarcă. Trebuie găsit un lider de calibrul lui Crin Antonescu pentru a scoate PNL din mizerie”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel